Ga naar de inhoud

Teken- & Adviesbureau Precotek BV: partner en klankbord van E-ton

Al van bij het begin is teken- & adviesbureau Precotek B.V. betrokken bij de ontwikkeling en uitwerking van E-ton. Niet alleen voor al het tekenwerk, maar ook als klankbord voor alle voorkomende zaken.

Bouwkundig, constructief en installatie tekenwerk

Bij totaalconcepten, waarbij niet alleen E-ton wordt geleverd, wordt in principe het totale traject van engineering verzorgd. Het tekenwerk van fundering tot aan de dakconstructie, maar ook het complete massief prefab casco. Kortom, er wordt bouwkundig, constructief en installatie tekenwerk verricht. Doordat dit alles bij één partij ligt, is de foutmarge minimaal.

Digitaal aangestuurd voor slimme prefab oplossingen

Waar mogelijk worden de productiemachines digitaal aangestuurd door middel van de benodigde productiedata (denk hierbij onder andere aan bekistingsrobot, buigcentrale en CNC snijmachine).

Tekenwerk van productiefiches voor massief prefab beton ten behoeve van meerdere Prefaco vestigingen behoort tot het dagelijkse werk. Bijvoorbeeld massief wanden, balken en kolommen, dubbele wanden, breedplaatvloeren en uiteraard E-ton elementen. Eventueel constructief rekenwerk wordt ingehuurd en begeleid.

Tekenwerk over de grenzen

Precotek heeft projecten in België, Nederland, Luxemburg en zelfs Zuid-Frankrijk.

Neem eens een kijkje op de website: Teken- & Adviesbureau Precotek B.V.

Productie tekening